Listare gratuita in Biz-Market pentru compania dumneavoastra

Inregistrare Autentificare
Cautare avansata
Domeniu de activitate
Localizare
Tip companie


SAMARIS STUDIO SRL

George Calinescu 11, BIHOR, ORADEA

Trimite mesaj
Nr. angajati Sub 10
Telefon 0752171786
Fax 0359815247
Email samarisstudio@gmail.com
Website http://samarisstudio.in

 • Prezentare generala

  Echipa noastra a evoluat de la ideea de a crește. Asta a fost cheia pentru a construi o echipa tanara de experți care au experiență în cele mai recente tehnologii din domeniul marketing-ului și prospectarii pietei, precum și în design și branding corporativ. Echipa noastra este impartita in 3 divizii mari: marketing, design, productie. Fiecare divizie poate livra rezultate uimitoare în domeniul său și combină experienta dovedita dea lungul anilor pentru a dezvolta afacerile clientilor nostri.

  Experții noștri SEO va ofera optimizare a performanței site-ului dumneavoastra, analiza concurentei pentru a alege cele mai bune solutii și va cresc numarul de vizitatori si prezența on-line. Echipa de marketing vă poate aduce statistici foarte exacte pe produsele sau serviciile dumneavoastra și vă poate intocmi planuri pentru a va putea vinde mai bine produsele sau serviciile clienților dumneavoastră. Echipa de design va poate livra concepte deosebite, schite și modele pentru a îmbunătăți sau pentru a lansa noi produse sau servicii. De asemenea echipa de design realizeaza de la modele simple la prezentari corporative, desene și modele industriale. Dacă doriți să crească afacerea dumneavoastra, noi avem solutia.

  Nu credem că suntem cei mai buni in domeniu, ci știm că suntem cei mai buni pentru compania dumneavoastra si avem cele mai bune solutii. Ne sfatuim clientii sa ne aleaga doar daca doresc să crească prezența lor on-line și numărul de clienți. Cea mai bună parte este că noi nu vă prezentăm statistici, noi livram rezultate reale.

  Executam lucrari: reclame luminoase, reclame neiluminate, panouri, bannere, afise, pliante, mape, fluturasi, litere si forme volumetrice, decorari cu autocolant, montaj. De asemenea va mai putem oferii: servicii de design si machetare, concept si analiza, studii de piata, servicii de web design si programare, magazin online la cheie, SEO si promovare online.

Produse la vanzare

Profil companie

Administrare cont

Informatii companie

 • Nume: SAMARIS STUDIO SRL

  Telefon: 0752171786

  Judet: BIHOR

  Adresa: George Calinescu 11

 • CUI: J05/2144/2011

  Fax: 0359815247

  Localitate: ORADEA

 • Cod fiscal: 29468590

  Email: samarisstudio@gmail.com

  Cod postal: 410341

Informatii aditionale

 • Tip companie: Prestator servicii

  Categorie: Media si Publicitate

  Piata de desfacere: Romania

 • Anul infiintarii: 2011

  Subcategorie: Agentii de publicitate

 • Nr. angajati: Sub 10

  Cifra de afaceri: Mai putin de 100.000 €


©2013 Romtelecom Business Solutions SA