Listare gratuita in Biz-Market pentru compania dumneavoastra

Inregistrare Autentificare
Cautare avansata
Domeniu de activitate
Localizare
Tip companie


ROMTEHNOCHIM

Soseaua Giurgiului Nr. 288, ILFOV, JILAVA

Trimite mesaj
Nr. angajati 25 - 50
Telefon 0214570646
Fax 0214570638
Email marketing@emex.ro
Website http://www.emex.ro

 • Prezentare generala

  Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.
  Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, etc.
  Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.
  Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate.
  Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.
  Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu p

Produse la vanzare

Profil companie

Administrare cont

Informatii companie

 • Nume: ROMTEHNOCHIM

  Telefon: 0214570646

  Judet: ILFOV

  Adresa: Soseaua Giurgiului Nr. 288

 • CUI: J40/21214/1993

  Fax: 0214570638

  Localitate: JILAVA

 • Cod fiscal: RO4643777

  Email: marketing@emex.ro

  Cod postal: 077120

Informatii aditionale

 • Tip companie: Producator

  Categorie: Constructii

  Piata de desfacere: Europa Centrala/Est

 • Anul infiintarii: 1993

  Subcategorie: Materiale de constructii

 • Nr. angajati: 25 - 50

  Cifra de afaceri: N/A


©2013 Romtelecom Business Solutions SA