Listare gratuita in Biz-Market pentru compania dumneavoastra

Inregistrare Autentificare

Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI BizMarket.ro

Toti utilizatorii site-ului www.biz-market.ro ("Site-ul") se obliga sa respecte prezentele Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor Conditii Generale. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Conditii Generale va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Pentru scopul acestor Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului, Romtelecom este S.C. ROMTELECOM S.A. cu sediul in Bucuresti, City Gate, Turnul de Nord, Piata Presei Libere nr. 3, Bucuresti, sector 1, cod 013702, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8926/1997, CUI/CIF nr. RO 427320, capital social subscris si varsat 318.464.490 Lei, operator de date cu caracter personal nr. 292, nr. 43 si nr. 1724, tel. 1930, apel gratuit din reteaua Romtelecom.

Drepturile asupra Site-ului

Romtelecom detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Site-ului incluzând fara a se limita la, imaginile, muzica si orice alte date si aplicatii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislatia drepturilor de autor in vigoare. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzând fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege. Romtelecom este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Site si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

Scopul Site-ului si neangajarea

Site-ul isi propune sa faciliteze schimbul de informatii, de bune practici pentru IMM-urile din Romania, posibilitatea de a comunica in mod direct intre utilizatorii platformei inregistrati si autentificati, sa promoveze dezvoltarea unor parteneriate de business si sa ofere access la piata Europeana online.

Cu toate acestea, Romtelecom nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Site in orice moment. De asemenea, Romtelecom nu garanteaza ca Site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Romtelecom insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului.

Romtelecom isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau aceste Conditii Generale, modificarile facute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea Conditiilor Generale modificate pe Site.

Romtelecom nu garanteaza in niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional. Astfel, Romtelecom nu va putea fi tinut raspunzator in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfunctionalitati ale Site-ului.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Romtelecom nefiind raspunzator si neasumându-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Romtelecom a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Afisarea informatiilor pe site

Numai un utilizator care s-a inregistrat poate afisa informatii pe Site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul Site-ului.

Nu se creeaza nici o relatie comerciala intre utilizator si Romtelecom, afiliatii, directorii, agentii sau angajatii nostri pentru afisarea pe Site a informatiilor utilizatorului.

Fiecare utilizator se angajeaza si garanteaza sa (a) ofere informatii reale, exacte, actuale si complete pentru a fi afisate de Romtelecom pe Site si (b) sa intretina si sa modifice prompt toate informatiile pentru a ramane reale, exacte, actuale si complete.

Fiecare utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut de la terti toate drepturile de autor necesare, licentele de marca inregistrata , de patent si aprobarile, sau autorizatiile si avizele referitoare la drepturile personale sau de proprietate ale oricaror terti (inclusiv, dar nu numai, drepturile de personalitate si de intimitate) pentru toate materialele si informatiile pe care le expune pe Site.

Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca informatiile trimise catre Romtelecom pentru prezentarea pe Site:

 • nu contin informatii frauduloase si nu fac oferte frauduloase de produse, nu implica vanzarea obiectelor contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, nici nu promoveaza alte activitati ilegale;
 • nu fac parte dintr-o strategie de fraudare a altor utilizatori ai Site-ului sau in alte scopuri ilegale;
 • nu sunt legate de vanzari de produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert;
 • nu incalca vreo lege in vigoare, vreun statut, ordonanta sau regulament;
 • nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare;
 • nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie sau marfuri sexuale sau orice alt continut si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;
 • nu promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a persoanelor cu handicap, fata de orientarea sexuala sau de varsta;
 • nu contin materiale care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, nu invadeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau nu incalca in alt mod legea sau regulamentele;
 • nu contine virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune, interfereaza cu, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale;
 • nu creeaza in alt mod daune pentru Bizoo.ro sau afiliatii sai;

Romtelecom isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui material pe care il considera ilegal, care poate fi daunator pentru Romtelecom, care incalca Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului sau nu este adecvat dupa parerea noastra. Romtelecom poate dezvalui identitatea utilizatorului si informatiile de contact, daca organismele guvernamentale, judiciare sau un tert prejudiciat o cer, sau ca urmare a unor procese legale, Romtelecom nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar utilizatorul nu va pretinde daune de la Romtelecom pentru aceste dezvaluiri. Privind aspectele mentionate, Romtelecom poate suspenda sau anula Contul oricarui utilizator dupa cum considera de cuviinta. Utilizatorul accepta ca Romtelecom nu are nicio raspundere fata de el, inclusiv raspundere pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in aceasta sectiune, iar utilizatorul isi asuma riscul ca Romtelecom sa intreprinda asemenea actiuni.

Limitarea Raspunderii

 1. Orice material descarcat sau obtinut altfel prin Site se face pe riscul si raspunderea fiecarui utilizator si fiecare. Utilizator este unic responsabil pentru daunele produse propriului sau sistem digital sau pentru pierderea datelor cauzate de descarcarea respectivului material.
 2. Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Romtelecom, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Site-ului de catre utilizator (inclusiv prezentarea informatiilor pe Site) sau de incalcarea termenilor si conditiilor acestor Termeni si Conditii. Fiecare utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Romtelecom, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din incalcarea de catre utilizator a garantiilor pe care le-a oferit site-ului Romtelecom. Fiecare utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Romtelecom, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din solicitarea drepturilor tertilor sau din reclamatii ale altor terti privind produsele oferite sau expuse pe Site.Fiecare utilizator se declara astfel de acord ca Romtelecom nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un material prezentat de altii, inclusiv material defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de aceste materiale revin in totalitate fiecarui utilizator.
 3. Romtelecom nu va raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii:
  • utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;
  • accesul neautorizat al tertilor la date sau informatii private ale oricarui utilizator care su fost postate pe site;
  • declaratiile sau comportamentul oricarui utilizator al Site-ului;

©2013 Romtelecom Business Solutions SA